Biografie
Numele meu este Augustin Boer, sunt consultant financiar si institutional la BDO Romania si am o experienta de peste 12 ani in sectorul serviciilor municipale (apa si canalizare, termoficare, managementul deseurilor solide, transport local, etc) atat in Romania cat si in strainatate (Moldova, Bulgaria, Albania, Azerbaijan, Kazakhstan si Kyrgyzstan).​
Vreau sa primesc alerte pe email
 
Accept termenii
Logo Site
Financiar si Institutional Apa
Termeni si conditii de inregistrare

SCOPUL INREGISTRARII

Pentru a primi notificari pe email in momentul in care este publicata o postare noua, este necesar sa va inregistrati adresa de email in formularul disponibil pe site. Inregistrarile trebuie confirmate in termen de 48 de ore de la inregistrare pentru a fi activate; in acest scop, la adresa folosita la inregistrare va fi transmis un email cu instructiuni pentru confirmarea inregistrarii.

UTILIZAREA ADRESEI DE EMAIL

Ca si dumneavoastra, nici noua nu ne place spam-ul. Adresa de email folosita pentru inregistrarea pe fin-apa.bdo.ro va fi folosita doar in scopul definit mai sus.

REVOCAREA INREGISTRARII

Fiecare notificare pe care o veti primi pe email contine instructiuni de dezabonare. Dupa confirmarea revocarii inregistrarii, adresa de email va fi stearsa din sistemele noastre.

 

BDO Romania. All rights reserved.